Bajić: Uz čvrstu odbranu i veliku energiju do pobjede

Trener Igokee uoči utakmice protiv Olimpije

Bajić: Uz čvrstu odbranu i veliku energiju do pobjede

D. Rakanović

Šampion Bosne i Hercegovine, ekipa Igokee na otvaranju nove sezone u ABA ligi gostuju u Ljubljani ekipi Olimpije. 

Trener Dragan Bajić u najavi utakmice istakao je da ukoliko njegovi izabranici odigraju agresivno odbranu mogu se nadati trijumfu na gostovanju u Sloveniji. 

"Ono što sam mogao da vidim gledajući Olimpiju je da se radi o odličnom timu koji igra dobru košarku. Odigrali su dosta pripremnih mečeva protiv jakih protivnika. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i pokušavamo se što bolje pripremiti za te stvari", rekao je Bajić i dodao: 

"Svojim igračima sam rekao da ukoliko uđu sa čvrstom odbranom i velikom energijom možemo očekivati pobedu. Ukoliko dozvolimo Olimpiji da se rastrči neće biti dobro. Mi možda još uvijek nismo u najboljoj formi ali ukoliko nam se ukaže šansa za pobjedu sigurno je nećemo ispustiti“.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica Olimpije i Igokee igra se u ponedjeljak sa početkom u 21 sat. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi