Bajić: Zaslužena pobjeda

Igokea u finalu Kupa

Bajić: Zaslužena pobjeda

E. Škorić

Dragan Bajić, trener Igokee, zadovoljan je zbog pobjede u polufinalu Kupa BiH.

Igosi su deklasirali Sparse, te su očekivano prošli u finale Kupa BiH, gdje će igrati protiv boljeg iz duela Široki Brijeg - Mladost.

"Zaslužena pobjeda. Prvo poluvrijeme nije izgledalo onako kako sam ja možda priželjkivao, ali već u drugom poluvremenu je bila druga priča. Momci su bili agresivniji i puno odgovorniji, posebno u odbrani", rekao je Bajić, dodavši:

"Nadamo se da ćemo osvojiti trofej. Kup je neprevidljivo takmičenje gdje favoriti ne pobjeđuju uvijek. Ali prvo moramo da vidimo ko će plasirati u finale, pa ćemo onda razmišljati o protivniku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti