Trener Igokea za SportSport.ba

Bajić: Zasluženo smo večeras slavili

S. Mlaćo

Igokea je večeras u Sarajevu upisala šestu pobjedu u 7.kola Lige za prvaka.

Tim iz Aleksandrovca je savladao KK Spars Ziraat Bank, te opravdao ulogu favorita u tom meču.

Trener Igokee Dragan Bajić poslije večerašnje utakmice govorio je za SportSport.ba.

"Imali smo jako dobro otvaranje utakmice, ali poslije toga neshvatljiv pad koncetrancije. Nismo odradili onaj posao što sam tražio, a Sparsi su tražili pobjedu i smatram da su odigrali jako dobar meč. Zamjerka mojim igračima je da smo primili dosta koševa iz kontra napada, ali iskontrolisali smo utakmicu i sačuvali prednost do kraja, te zasluženo pobijedili", kazao je Bajić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu Igokea će odmjeriti snage protiv ekipe Kaknja, koja za sada ne zna za pobjedu.

"Kakanj je izgubio sve šanse, ali mi nećemo ući podcijenjivački. Pokušat ćemo kroz tu  utakmicu da odmorimo igrače koji su imali veću minutažu i koji su nosioci igre", jasan je bio Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti