Bajić: Želimo iznenaditi Partizan

Igokea gostuje u Beogradu

Bajić: Želimo iznenaditi Partizan

A. Beganović

Novu sezonu u regionalnom takmičenju Igokea će početi u Beogradu u utakmici protiv Partizana koji brani trofej osvojen na finalnom turniru. 

"Predstojeća sezona će biti izuzetno kvalitetna, a mi već na samom početku sezone ima težak zadatak, jer igramo protiv Partizana i Crvene zvezde. Teško je da ćemo ponoviti rezultat iz prošle sezone, kad smo od prvog do posljednjeg kola bili na prvom mjestu. Teško je vjerovati da će to poći za rukom i nekoj od ekipa", rekao je trener Igokee Dragan Bajić i dodao:


"U Beograd idemo sa ciljem da pružimo dobru partiju i da pokušamo da iznenadimo šampiona. Izmjenili smo igrački kadar, a ja vjerujem da je i ova ekipa sposobna da napravi dobar rezultat."

Igra prvaka BiH će i ove sezone zavisiti od igre Štembergera i Dozeta.


"Prošle sezone smo pokazali da se i u BIH igra kvalitetna košarka, a sad je vrijeme da to  potvrdimo u novoj sezoni. Partizan jeste favorit, ali nije i nepobjediv", rekao je Milan Dozet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.