Trener KK Igokea

Bajić: Željeli smo da nas dočekaju kao Bosnu u Laktašima

S. Mlaćo

Košarkaši Igokee opravdali su ulogu favorita u finalnom meču Kupa naše zemlje protiv Bosne Royal Jelly i slavili pobjedu rezultatom 79:67.

Igosi su od samog startali držali vodstvo, igrali mnogo kvalitetnije, te na kraju i podigli pobjednički pehar.

"Čestitke mojim momcima na prvom osvojenom trofeju ove sezone, a moram istaći sjajno gostoprimstvo, odlično organizovan Final four, te bih se zahvalio publici na više nego korektnom navijanju tokom cijele utakmice. Imao sam želju da dočekamo ono što Bosna dočeka u Laktašima, to se to ostvarilo i ja im se zahvaljujem na tome", kazao je trener Igokee Dragan Bajić. 

"Što se tiče same utakmice, Bosna je imala kao domaćin veliku želju, a ja ono što sam tražio od svojih igrača oni su i  ispoštovali. Odmarao sam tokom meča neke igrače za utakmicu sa Krkom, koja nam je jako bitna. Bosna je na poluvremenu stigla na minus šest, ali smo mi onda digli prednost na pristojnu razliku te zasluženo slavili", dodao je Bajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi