Bajramović 14 poena za pobjedu Kijeva

Košarkaško prvenstvo Ukrajine

Bajramović 14 poena za pobjedu Kijeva

U okviru 17. kola košarkaškog prvenstva Ukrajine, Kijev je kao gost slavio kod Poltave sa deset poena prednosti, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Kenan Bajramović dao je svoj doprinos u trijumfu Kijevljana.

Bivši krilni centar Zenica Čelika, Bosna ASA BHT i Lietuvos Rytasa proveo je na parketu 25 minuta, a za to je vrijeme ubacio 14 poena i prikupio pet skokova.

Ekipu trenera Saše Obradovića do pobjede nad Poltavom predvodio je Clay Tucker sa 22 poena, dok je u poraženom sastavu najefikasniji bio Jayson Wellsa sa 18 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.