Trener Sparsa nakon trijumfa

Bajramović: Moramo nastaviti raditi i davati maksimum

Košarkaši Sprasa danas su slavili domaću pobjedu protiv KK Bošnjak 80:68 u okviru 16. kola Premijer lige BiH.

Trener sarajevske ekipe Mensur Bajramović rekao je poslje meča da je njegov tim veoma slabo ušao u meč, ali da je zadovoljan pobjedom.

"Ekipa KK Bošnjak ima veoma mlad tim sa mnogo potencijala. Mi nismo ekipa koja bilo koga može lako dobiti i to se već i vidjelo ove sezone. Ono što zamjeram svom timu je činjenica da od početka nismo igrali dobro i da smo se tek razigrali krajem prvog poluvremena i početkom drugog, ali ipak smo izdržali do kraja", rekao je Bajramović i dodao:

"Bez obzira na to mislim da je bila kvalitetna utakmica za gledati i Bošnjak se predstavio u lijepom svjetlu. Ostaje nam i dalje da radimo i u svakom meču ćemo morati dati maksimum".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi su danas upisali 13. trijumf ove sezone, dok je ekipa KK Bošnjak ostala na šest pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi