Bajramović odličan u "gaženju" Galate

Košarkaški Eurochallenge

Bajramović odličan u "gaženju" Galate

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Kenan Bajramović ponovo je bio jedan od najboljih igrača susreta u pobjedi svog Kijeva nad Galatasarayom u okviru Eurochallenge kupa.

Krilni centar nacionalnog tima Bosne i Hercegovine učestvovao je u visokoj pobjedi (95:62) nad turskim Galatasarayem sa 13 poena i šest skokova, pa ukrajinska ekipa nije imala većih problema sa turskim sastavom.

Drugi bh. internacionalac Ernest Bremer također je bio sasvim solidan u susretu košarkaškog Eurochallengea. Naturalizovani je Amerikanac ubacio 11 poena i podijelio pet asistencija za svoj Triumph koji je teškom mukom na svom parketu došao do pobjede nad Dexiom (76:73)


Rezultati


Grupa I
Belgacom Liege - Cholet 70:80, EiffelTowers - Telekom Baskets 83:63
Grupa J
Kyiv – Galatasaray 95:62, Virtus Bologna - EWE Baskets 81:82
Grupa K: Proteas - Ural Great 102:75
Grupa L: Triumph – Dexia 76:73, CSK-VVS - EclipseJet MyGuide 70:74

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije