Bajramović oprezan uoči Portugala

BiH sutra nastavlja baraž

Bajramović oprezan uoči Portugala

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra navečer igra svoju treću utakmicu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Izabranicima selektora Mensura Bajramovića u goste stiže selekcija Portugala, koju je BiH savladala kao gost, ali to ne znači da će bh. košarkaši u sutrašnji duel ući opušteno, barem tako smatra selektor bh. reprezentacije.

„Utakmica sa Portugalom sutra u Zenici zaslužuje veliku pažnju, jer se radi o veoma bitnoj utakmici za nas. Portugalci su u susretu u Belgiji pokazali da znaju jako dobro odigrati i na gostovanjima i moramo u sutrašnji duel ući veoma oprezno. Pobjeda u Portugalu nam ne smije zamazati oči, jer nam predstoji još 40 minuta velike borbe i do trijumfa možemo doći samo uz maksimalnu opreznost i odgovornost svih košarkaša na parketu“, kazao je za SportSport.ba selektor A nacionalnog košarkaškog tima Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović.

Ermin Jazvin nije trenirao sa ostatkom ekipe zbog bolova u leđima, ali se očekuje da večeras obavi prvi trening, te će najvjerovatnije biti spreman za sutrašnju utakmicu. Nemanja Gordić također je propustio nekoliko treninga, ali je od sinoć i playmaker podgoričke Budućnosti u punom pogonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.