Utakmica Kupa BiH sistema A

Bajramović: Ozbiljnim pristupom do pobjede protiv Slobode

KK Spars večeras očekuje finalna utakmica Kupa BiH sistema A protiv ekipe Slobode.

Sparsi su u prethodnoj rundi savladali Kakanj, a jedina prepreka do završnice Kupa BiH im je tuzlanska Sloboda. Trener sarajevske ekipe Mensur Bajramović kazao je da je njegova ekipa imala naporan tempo u predhodnih desetak dana, ali da vjeruje da to neće praviti problem za njegovu ekipu.

"Moramo se adaptirati na to da igramo utakmice svako tri dana. Ova utakmica je jeko važna za nas jer se igra po nokaut sistemu i pobjeda nas uvodi na završnicu Kupa BiH", rekao je Bajramović.

Sloboda je zadnji put kada je gostovala u Sarajevu savladala Sparse i Bajramović vjeruje da je to najbolji motiv za njegov tim da večeras da svoj maksimum.

"Analizirali smo sve što smo uradili do sada, kao i prethodnu utakmicu sa Slobodom kada smo izgubili na domaćem parketu. Očekujem da večeras pristupimo utakmici dosta ozbiljnije i ostvarimo pobjedu", dodao je trener Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi