Banjalučani ispustili prednost na svom parketu

SKK Student gubi od KK Prijedor u finalnoj seriji

Banjalučani ispustili prednost na svom parketu

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta nisu uspjeli da zabilježe pobjedu na svom parketu u trećoj utakmici finalne serije protiv KK Prijedor.

Aleksandar Ćikić i njegovi puleni naišli su na tvrd otpor košarkaša Prijedora. U trećem susretu finalne serije poraženi su na svom parketu u Banjaluci. Nezadovoljan prikazanom igrom bio je jedan od aktera domaće ekipe.

"Nismo uspjeli iskontrolisati skok, a u napadu nismo ništa pogodili. Bila je to jedna izuzetno teška utakmica. Ali šta je tu je. Predstoji nam utakmica u Prijedoru gdje idemo na pobjedu", rekao je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Srđan Lončar.

Naredni meč ove dvije ekipe igraj u srijedu od 19 sati u Prijedoru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi