Bećirović se oprašta od reprezentacije

Nakon selektora Zorana Mikeša

Bećirović se oprašta od reprezentacije

U potpunom rasulu koje vlada u ženskoj reprezentativnoj košarci u Bosni i Hercegovini sasvim normalno zvuči informacija kako se od igranja u nacionalnom dresu oprašta kapitenka reprezentacije Azra Bećirović.

Kapiten A nacionalne ženske selekcije Bosne i Hercegovine, Tuzlanka Azra Bećirović odlučila je reći zbogom igri u nacionalnom dresu.

Kao i ostale reprezentativke, Bećirović je ljuta odnosom Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine prema ženskoj reprezentaciji BiH, već dugo vremena kupila nezadovoljstvo.

Odlaskom Zorana Mikeša sa selektorske pozicije reprezentacije BiH, i kapitenka državnog tima se odlučila povući, uvidjevši kako „nema smisla više igrati“.

Oproštaj Azre Bećirović samo je logičan slijed događaja u situaciji kada se Košarkaški savez Bosne i Hercegovine svojski trudi da potpuno uništi žensku košarku u BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.