Bell: Sjajno mi je u Burchu, a tim je veoma dobar

Novi član Burcha za SportSport.ba

Bell: Sjajno mi je u Burchu, a tim je veoma dobar

S. Mlaćo

Košarkaški Burcha vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u A-1 ligi u kojem žele osvojiti prvo mjesto, a nakon prvog dijela sezone izabranici Kemala Šećerovica  dijele lidersku poziciju sa KK Vogošća. 

Burch su za sada pojačali Prentice Bell (26) iz Amerike, te Faruk Kalamujić iz KK Promo Donji Vakuf.

"Prvo što sam primijetio u Sarajevu jeste da je vrlo hladno. Bosna i Hercegovina mi se sviđa i drago mi je što sam ovdje. Za ovo malo vremena koliko sam proveo ovdje, zaista mi je sjajno i vjerujem da moja ekipa može preći u veći rang, a to je u Premijer ligu, kazao je Bell za SportSport.ba.

"Tim je veoma dobar, saigrači i treneri su dobri  prema meni i svi se ponašaju kao braća. Dobri su dečki, brinu se o meni, osjećam se dobro i stvarno uživam", dodao je novi član KK Burch koji je karijeru počeo na Paine College, a zatim nastavio nastupajući za Gordon Redhawks te u Španiji za Europrobasket.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi