Bh. juniori naredne nedjelje protiv Španije u Donjem Vakufu

Pripreme za Evropsko prvenstvo

Bh. juniori naredne nedjelje protiv Španije u Donjem Vakufu

S. Mlaćo

U sportskoj dvorani u Donjem Vakufu naredne nedjelje će se sigurno tražiti mjesto više.

Naime, snage će odmjeriti juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Španije, a cijena ulaznica iznosi 5 KM.

Ovaj prijateljski meč u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo organizuje Košarkaški savez BiH i KK Promo Donji Vakuf.

"Podržimo mlade košarkaške Zmajeve u posljednjoj provjeri pred odlazak na Evropsko prvenstvo! Ulaznice, po cijeni od 5 KM, možete kupiti u pretprodaji u Caffe baru "Galerija" i Restoranu "Santos" kao i na biletarnici Dvorane na dan utakmice, a možete i rezervisati vaše ulaznice na brojeve telefona: 061 143 724 ili 061 173 482", istakli su organizatori.

Meč počinje u 19 sati, a u znak zahvalnosti za podršku, KK Promo će u ovoj utakmici istaknuti reklame svih sponzora kluba u sezoni 2016/17.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi