Bh. juniori poraženi od Crne Gore

Crna Gora - BiH 81:78

Bh. juniori poraženi od Crne Gore

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je odigrala još jednu prijateljsku utakmicu u Crnoj Gori. Ovaj put naši momci su poraženi rezultatom 81:78.

Crna Gora je nakon prve četvrtine meča imala prednost rezultatom 20:15, da bi nakon druge četvrtine rezultat glasio 38:33 u korist domaćina.

Izabranici Marka Trbića dobijaju treću četvrtinu meča rezultatom 24:21 i na ulasku u posljednjih deset minuta smo imali deficit od samo dva poena. Domaćin je do kraja uspio održati prednost i na kraju upisati trijumf. 

Ajdin Penava je odigrao najbolju partiju u redovima naše reprezentacije i ubacio je 22 poena, dok je Nedim Đedović imao devet poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.