Bh. kadeti poraženi od Hrvatske

Prijateljska utakmica

Bh. kadeti poraženi od Hrvatske

Kadetska košarkaška reprezentacija BiH danas je u KSC-u Ilidža odigrala drugu prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Hrvatske. 

Prijateljski susret odigran je u sklopu priprema nacionalnih selekcija za nastup na evropskoj olimpijadi i evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina, a naši košarkaši ovaj put poraženi su rezultatom 110:74.

Reprezentaciju BiH po očinku predvodio je talentovani Džanan Musa koji je ubacio 26 poena, a po efikasnosti nešto slabiji bio je Sani Čampara koji je dodao 15 poena.

Podsjećanja radi, naša selekcija jučer je Hrvatsku savladala rezultatom 99:95, a najzaslužniji za pobjedu bio je Musa koji je postigao čak 45 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.