Bh. košarkaš pokazao kako se kapiten treba ponašati

I pored povrede odlučio igrati

Bh. košarkaš pokazao kako se kapiten treba ponašati

E. Čaušević

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je deklasirala Irsku u četvrtom kolu Evropskog prvenstva B divizije u Bugarskoj.

Naši košarkaši su odigrali odličan meč protiv Irske, ali je ovaj rezultat pao u drugi plan nakon što se povrijedio kapiten Mihailo Nešković. Bh. košarkaš je nakon duela s protivničkim igračem u drugoj četvrtini nezgodno pao, te je morao napustiti teren.

Neškoviću je ukazana ljekarska pomoć, te je morao na ušivanje brade. Nakon što je intervencija završena naš kapiten se odlučio vratiti na parket, te herojski pomoći svojim saigračima da dođu do pobjede.

Mladi bh. košarkaš je ovim potezom pokazao koliko mu je stalo da njegovi saigrači dođu do pobjede, te je zaslužio sve pohvale za pravi kapitenski potez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi