Bh. košarkaši pripreme nastavljaju u Hrvatskoj

Doputovali u Sveti Martin na Muri

Bh. košarkaši pripreme nastavljaju u Hrvatskoj

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju se okupila u Sarajevu, a jučer su naši igrači odradili prvi trening u Skenderiji.

Izabranici Duška Vujoševića su već jutros otputovali u Hrvatsku, tačnije Sveti Martin na Muri, gdje će nastaviti svoje pripreme za utakmice pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Bh. košarkaši su u poslijepodnevnim satima doputovali na odredište gdje će se pripremati u narednih sedam dana.

Iako se Vujošević zajedno sa svojim pomoćnicima našao u velikim problemima jer mu je otkazala nekolicina košarkaša, uključujući i NBA zvijezde Mirzu Teletovića i Jusufa Nurkića, u našem timu vjeruju da ovi mladi košarkaši koji su se odazvali mogu pokazati sav svoj kvalitet.

Nakon sinoćnjeg treninga Vujošević je za prisutne novinare jasno izjavio da su za njega najbolji košarkaši upravo oni koji su se odazvali njegovom pozivu, te da je veoma zadovoljan energijom koju su pokazali na prvom treningu u Skenderiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi