Bh. košarkaši u Skenderiji odradili prvi trening

Spremni za dokazivanje

Bh. košarkaši u Skenderiji odradili prvi trening

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Skenderiji odradila prvi trening u sklopu priprema pred pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Iako se naš selektor Duško Vujošević susreo sa dosta problema prilikom okupljanja bh. selekcije jer su mu otkazali najvažniji košarkaši, naša selekcija je večeras u dobroj atmosferi odradila prvi trening u Skenderiji.

Mnogo se jasno vidjeti da mladi momci koji su se odazvali selektoru imaju veliku želju da se dokažu u što boljem izdanju, a već su počeli od prvog treninga. 

Vujošević je sa svojim pomoćnicima nametnuo jak tempo, ali su bh. košarkaši na najbolji način odgovorili na to i jasno su poručili da su spremni da ostave svoj maksimum na parketu u dresu reprezentacije BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi