Sutra u Mejdanu protiv Turske

Bh. košarkašice vjeruju u pobjedu protiv Turske

J. Duvnjaković

Ženska košarkaška reprezentacija BiH kvalifikacije za EP nastavlja sutrašnjim susretom protiv Turske u tuzlanskom Mejdanu.

Nakon poraza od Rumunije, naše košarkašice pokušat će da pobijede Tursku i, kako kažu, uradit će sve da u tome i uspiju.

“Turkinje igraju snažnu odbranu, u napadu su sigurne, ne srljaju i ne trče gore-dolje. Veoma su snažne, ali mi ćemo krenuti hrabro. Vjerujem djevojkama i znam koliko one mogu. Sa igrom nećemo razočarati, a kakav će biti rezultat, to ćemo sutra vidjeti. Uglavnom, pokušat ćemo im parirati”, rekao je selektor Goran Jovanović na današnjoj press konferenciji.

Kapiten Milica Deura također vjeruje u povoljan rezultat.

“Nadam se da ćemo pokazati kako reprezentacija igra i sutra protiv izvanredne reprezentacije Turske, u čemu će nam pomoći i podrška publike”, izjavila je Deura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.