Bh. reprezentativac napušta Igokeu

Albijanić nije produžio ugovor sa Igokeom

Bh. reprezentativac napušta Igokeu

D. Rakanović

Trener Igokee Dragan Bajić izvršiće prozivku 14. augusta i kada će i zvanično početi sa pripremama za predstojeću sezonu.

Igokea je dosta promijenila ekipu u odnosu na predstojeću godinu. 

Kao što je poznato od ranije Igokeu su napustili James Robinson, Strahinja Mićović i Blaž Mahković. Također, ugovore sa Igosima nisu produžili niti Miroslav Pašajlić, Nikola Pešaković i reprezentativac BiH Draško Albijanić

Pešaković se vratio u Srbiju gdje je potpisao za Borac iz Čačka u nadi da će dobiti veću minutažu, dok Pašajlić i Albijanić još uvijek nisu našli novi klub. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Igokea je zadržala Vuka Radivojevića, Roberta Rikića, Darka Talića, Đorđa Miloševića, Danila Šibalića i Stefana Glogovca.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine u pauzi između dvije sezone je angažovao tri pojačanja. Potpisani su ugovori sabh. reprezentativcem Nikolom Gajićem, Desmondom Washingtonom i Markom Ljubičićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi