Bigović i Rahmanović propuštaju Rudar

ŽKK Čelik želi duplu krunu

Bigović i Rahmanović propuštaju Rudar

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika nakon osvajanja Kupa naše zemlje u petak kreću sa takmičenjem u okviru Lige 6 za košarkašice u kojoj imaju ambicije odbraniti titulu osvojenu prošle sezone.

U okviru prvog kola Zeničanke će u petak u Areni dočekati ekipu Rudara iz Ugljevika, koja je regularni dio takmičenja završila na trećem mjestu.

Izabranice trenera Slobodana Kecmana favoritkinje su u ovoj utakmici, međutim zbog povreda koje vuku od finala Kupa u ovoj utakmici na raspolaganju neće biti Jasmina Bigović i Maida Rahmanović.

Osim Čelika i Rudara u Ligi 6 za košarkašice još učestvuju Play Off iz Sarajeva, Orlovi Banja Luka, Jedinstvo Tuzla i brčanka iz Brčkog. Titulu prvaka od prošle sezone brane Zeničanke, koje posljednjih godina suvereno vladaju ženskom košarkaškom scenom u našoj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije