BiH favorit u Erevanu

Prema kladionicama

BiH favorit u Erevanu

E. Škorić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u Erevanu igra odlučujuću utakmicu u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Bh. reprezentacija je upisala tri pobjede i dva poraza (oba od Švedske), pa u Erevanu mora da trijumfuje kako bi prošla u kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi će u Erevanu nastupati bez selektora Duška Vujoševića, koji je otputovao u Beograd na liječenje i njegov izostanak definitivno će biti hendikep.

Ipak, ako je suditi po kladionicama, BiH je bliže pobjedi i ima ulogu favorita. Na Džanan Musu i društvo domaće kladionice postavile su koeficijent 1.8, a na Armene 2.10, s tim da u nekim stranim kladionicama Armenija ima ulogu favorita.

Ono što je sigurno, sutra neće biti lako i morat ćemo se dobro oznojiti ako želimo upisati četvrtu pobjedu i izboriti plasman u kvalifikacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi