BiH na nogama: Podijelite s nama slavlje s ulica

Šaljite nam foto i video materijale

BiH na nogama: Podijelite s nama slavlje s ulica

E. Škorić

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine pokorila je Evropu!

Mlade košarkaške nade naše zemlje nadigrale su mnoge selekcije, pa su večeras u finalu savladale domaću Litvaniju sa 85:83 za prvu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Džanan Musa i društvo napravili su podvig za divljenje. Ovi dječaci zaslužili su veliki doček i sve što im se može omogućiti. 

Ukoliko u Vašem gradu bude proslave velike pobjede, najveće u povijesti bh. sporta, nadamo se da ćete nas o tome obavijestiti. 

Šaljite nam na [email protected] sve fotografije i video priloge sa ulica gdje se nalazite, a gdje se slavi velika pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.