BiH prema kladionicama autsajder u Švedskoj

Kladionice ne vjeruju BiH

BiH prema kladionicama autsajder u Švedskoj

E. Čaušević

Bh. košarkaši večeras igraju posljednji meč kvalifikacija za Eurobasket na gostovanju protiv Švedske.

Našim reprezentativcima potrebno je čudo večeras u Štokholmu kako bi izborili nastup na Evropskom prvenstvu. Poznato je da je proteklih dana bilo jako burno u našem timu koji će večeras bez kažnjenog Mirze Teletovića na megdan Švedskoj.

Očito je da su šanse za pobjedu BiH male, pa su tako i kladionice odlučile da postave Šveđane kao velike favorite u ovoj utakmici. 

Na jedan uloženi euro možete osvojiti 2.90 na pobjedu BiH, dok na isti toliki ulog na pobjedu Švedske možete osvojiti samo 1.36 eura. Podsjećamo, utakmica između Švedske i Bosne i Hercegovine igra se večeras od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi