Bogičević: Bila je ovo jako teška utakmica za nas

KK Prijedor slavio u derbiju

Bogičević: Bila je ovo jako teška utakmica za nas

D. Vejo

KK Prijedor večeras je pobjedom u derbiju protiv Borca u Banjaluci nastavio tamo gdje je stao prošle sezone.

Aktuelni prvak, bukvalno je u posljednjoj dionici susreta stigao do čitavog plijena. Nakon meča, svoje utiske ispričao je jedan od članova gostujuće ekipe.

"Jako teška utakmica pogotovo što je ovo prvo kolo. Dosta novih igrača. Ovo je derbi, što se vidjelo i na terenu, a gdje smo mi kao i Borac pokazali jednu čvrstu utakmicu. Nismo uigrani još uvijek, kratko smo bili zajedno, ali sve će to doći na svoje kroz kolo ili dva. Mi kao i prošle sezone, idemo na prvo mjesto. Nadam se da ćemo uspjeti u našem cilju", izjavio je nakon meča košarkaš Prijedora, Goran Bogičević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi