Bojana Vulić novo pojačanje ŽKK Play Off

Bojana Vulić novo pojačanje ŽKK Play Off

E. Škorić

 Od danas je ŽKK PLay Off ači ja još jednu izvanrednu košarkašicu. Riječ je o Bojani Vulić (191cm, 1984.g.).

Inače, Vulić je seniorska reprezentativka Srbije, sa kojom je na posljednjem Evropskom prvenstvu prošle godine osvojila bronzanu Medalju.

O kakvoj košarkašici se radi dovoljno govori i podatak da je u svojoj bogatoj karijeri igrala za mnoštvo kvalitetnih klubova od kojih vrijedi spomenuti Crvenu Zvezdu , Partizan (Srbija), Rostov (Rusija) , Lil i Šarlevil (Francuska) , Macabi (Izrael) , Targu Mures (Rumunija) ,Erdemit, Ordu Istanbul (Turska).

U redove Play Offa dolazi iz podgoričke Budućnosti i zasigurno će predstavljati istinsko pojačanje na centarskim linijama sarajevske ekipe i pomoći im da ostvare svoj cilj, povratak titule prvaka BiH u Sarajevo.

Bojana Vulić će za ekipu Play Offa debitovati već u nedjelju 30.03. u okviru 18. kola prvenstva BiH gdje nas očekuje gradski derbi između Željezničara i Play Offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.