Borac u dobrom raspoloženju dočekuje derbi sa Studentom

Vjeruju u pozitivan ishod

Borac u dobrom raspoloženju dočekuje derbi sa Studentom

D. Vejo

Bojan Božić i njegovi izabranici nakon lošeg starta u prvenstvu, digli su se i postepeno pobjedama krenuli vraćati publiku u "Borik".

Igrački kadar čiji je prosjek 18,3 sjajno odgovorio na izazove koji su bili stavljeni pred njih. Vremena za odmor više nema, jer crveno-plave u nedjelju očekuje dobro poznati protivnik i gradski rival ekipa Studenta koju sa klupe predvodi Aleksandar Ćikić.

Bodovni saldo nakon prvog dijela prvenstva je 15 u korist obje ekipe, te će pored epiteta derbija, ovaj meč donijeti i grčevitu borbu za bodove. I jedni i drugi  u ovaj susret ulaze nakon trijumfa u posljednjem kolu, te puni samopouzdanja i vjere u pozitivan ishod.

Svoja očekivanja od utakmice, kazao je i jedan od standardnih igrača crveno-plave ekipe.

"Spremni dočekujemo utakmicu, nadam se da ćemo ponoviti igru iz Kupa te da ćemo na kraju slaviti. Vjerujem da će dvorana "Borik" biti ispunjena, a da ćemo se mi odužiti na najbolji mogući način publici koja dođe na meč", ističe za SportSport.ba košarkaš Borca, Mirza Todorovac.

Susret dva ljuta rivala zakazan je za nedjelju sa početkom od 18 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi