Borussija i Dynamo Kiev su bitniji od reprezentacije!

Nevjerovatan potez BHT-a

Borussija i Dynamo Kiev su bitniji od reprezentacije!

M. Šljivak

Nakon "fantastično" odrađenog prijenosa godišnjeg odmora novinara BHT-a na Olimpijskim igrama u Londonu, rukovodstvo ove kuće nastavlja sa pravim iznenađenjima za svoju publiku.

Večerašnji kvalifikacioni susret naše košarkaške reprezentacije protiv Gruzije, gledaoci BHT-a će gledati uporedo sa susretom kvalifikacija Lige prvaka duelom Borussije iz Moenchengladbacha i Dynama iz Kieva.

Nevjerovatna je činjenica da će istu utakmicu prenositi i ostala dva emitera  FTV i RTRS, pa će tako od 20:45 čitava Bosna i Hercegovina moći uživati u čarolijama play-offa Lige prvaka, iako će se u tim trenucima košarkaški Zmajevi boriti za Eurobasket u možda najvažnijoj utakmici kvalifikacija.

Rukovodstvo BHRT-a još jednom je pokazalo koliko radi na popularizaciji bosanskohercegovačkog sporta, ali i koliko (ne)brinu za interese svojih pretplatnika.

Ipak su kvalifikacije Lige prvaka bitnije od reprezentacije!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.