Bosna na Igokeu, Sloboda na Čapljinu

Kup BiH, polufinale

Bosna na Igokeu, Sloboda na Čapljinu

E. Škorić

Danas je u prostorijama KS BiH održan žrijeb polufinalnih parova košarkaškog kupa Bosne i Hercegovine. Tako će se u samoj završnici sastati Bosna i Igokea te Čapljina i Sloboda.

Košarkaši sarajevske Bosne u polufinalu Kupa BiH odmjerit će snage sa Igokeom, dok će domaćin Čapljina u drugom meču igrati protiv košarkaška tuzlanske Slobode.

Polufinalni susreti odigrat će se 20. februara, a dan kasnije na rasporedu je finale kupa. Završnica kupa igrat će se u Čapljini, koja se jedina prijavila za domaćina turnira.

Da podsjetimo, košarkaši Bosne do polufinala došli su pobjedom nad Kaknjom, Igokea je bila bolja od Borca, Čapljina je u četvrtfinalu eliminirala Široki HT Eronet, dok su Tuzlaci svoje mjesto u polufinalu osigurali teškom pobjedom na gostovanju u Grudama.

Kup BiH, polufinale:
Bosna - Igokea
Čapljina - Sloboda

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije