Bosna Royal dovela playmakera iz Igokee
Pašajlić u dresu s brojem 3

Miroslav Pašajlić pojačao sarajevski tim

Bosna Royal dovela playmakera iz Igokee

M. Šljivak

Košarkaši Bosne Royal dobili su novo pojačanje za predstojeću sezonu

Novi član sarajevskog tima postao je srbijanski playmaker Miroslav Pašajlić (22), koji dolazi iz aktuelnog prvaka BiH, ekipe Igokee.

Pašajlić je dolaskom Marka Ljubičića iz FMP-a, postao višak u redovima prvaka naše zemlje, te se nakon dvije sezone odlučio na odlazak iz Laktaša i dolazak u Sarajevo.

Pašajlić je s Igosima osvojio dva naslova prvaka Bosne i Hercegovine, kao i dvije titule Kupa, a tokom karijere je igrao još za Vojvodinu i Slobodu iz Užica.

Protekle sezone ovaj 22-godišnji košarkaš je u ABA ligi prosječno bilježio 5,2 poena po meču, dok je u prvenstvu BiH bio na prosjeku od 5.8 poena.

Pašajlić je treće pojačanje sarajevskog tima, a ranije su stigli Draško Knežević i Aleksandar Radukić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi