Poznat i razlog

Bosna Royal Jelly dočekuje Kakanj u maloj dvorani Skenderije

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly u subotu će dočekati KK Kakanj, te pokušati upisati novu pobjedu u Ligi 10.

Sarajlijama za sada ide veoma dobro, s obzirom da zauzimaju lidersku poziciju sa 18 osvojenih bodova. Ovaj susret će ipak biti odigran u maloj dvorani Skenderije, iako je želja čelnika Bosne bila da se utakmica igra u dvorani Mirza Delibašić sa početkom u 18 sati. 

"Mi smo imali najbolje namjere i utakmicu smo zakazali u dvorani Mirza Delibašić, ali iz Skenderije smo dobili informaciju da oni ne mogu osigurati takmičarske uslove s obzirom na velike minuse. Ovu utakmicu ćemo morati prebaciti u Malu dvoranu Skenderije te tako obezbijediti te minimalne uslove", kazao je direktor Bosne Damir Krupalija.

"Iskoristio bih ovu priliku da pozovem publiku da nas podrži i hvala im na podršci u prvom dijelu sezone. Bodrili su nas, bili naš šesti igrač i ja se nadam da će tako biti i ubuduće, a mi ćemo im to vratiti dobrim igrama", istakao je trener KK Bosna Royal Jelly Dušan Gvozdić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi