Bosna Royal Jelly i Igokea traže pobjede za finale

Druge utakmice polufinalne serije play-offa

Bosna Royal Jelly i Igokea traže pobjede za finale

D. Rakanović

Druge utakmice polufinalne serije playoffa prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkaše na rasporedu su u srijedu. 

Ekipe Igokee i Bosne Royal Jelly imaju prednost od jedne pobjede u serijama i potrebna im je još jedna kako bi izborile plasman u finale play-offa.  

Branilac titule Igokea je u subotu u Laktašima bila bolja od tuzlanske Slobode s 86:85, dok je u Sarajevu Bosna Royal bila bolja od mostarskog Zrinjskog sa 74:66. 

Tuzlaci su u prvoj utakmici pružili odličan otpor Igokei i može se očekivati da će i sutra biti dostojan protivnik braniocu titule. Utakmica u Tuzli na rasporedu je sutra u 19:30 sati.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski će na svom terenu pokušati pobijediti protiv Bosne Royal i izboriti majstoricu u seriji. U dosadašnjim duelima ove dvije ekipe tokom sezone svaki put su slavile domaće ekipe, tako da je sigurno da možemo očekivati uzbudljivu utakmicu.

Utakmica je na rasporedu sutra u 19 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi