Bosna sa Širokim u Maloj dvorani Skenderije

Poznata satnica derbi susreta 7. kola

Bosna sa Širokim u Maloj dvorani Skenderije

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly u subotu sa sa 77:59 savladali Bošnjak iz Hadžića, te sada zauzimaju prvo mjesto u Prvenstvu BiH za muškarce.

Bosna ima 11 osvojenih bodova, jedan više od Sparsa, Zrinjskog, Mladosti i Kaknja, a u narednom 7. kolu u Sarajevo dolazi ekipa Širokog Brijega.

Zbog već poznate situacije vezane za nekadašnjeg prvaka Evrope, prije dva kola protiv OKK Sloboda više od tri hiljade navijače bodrilo je Studente u dvorani "Mirza Delibašić" do nove pobjede, a i sada se očekuje bar prilbižna atmosfera.

Ipak, radost navijača sigurno će umanjiti informacija da će se ovaj susret igrati u Maloj dvorani KSC Skenderija, s obzirom da će u dvorani "Mirza Delibašić" u to vrijeme održavati Sajam, koji je već ranije najavljen. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč između Bosne Royal Jelly i Širokog Brijega  igra se u subotu  sa početkom u 17:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi