Bošnjak bolji od Leotara

Liga 10, 8. kolo

Bošnjak bolji od Leotara

M. Šljivak

Košarkaši Bošnjaka pobijedili su večeras na svom parketu Leotar 72:67 u susretu 8. kola Lige 10.

Domaći košarkaši su većim dijelom utakmice imali prednost, ali su propustili da na vrijeme prelome meč u svoju korist, pa je završnica bila neizvjesna.

Na poluvremenu je Bošnjak imao vodstvo 35:32, u nastavku su održavali prednost, a iako je Leotar prijetio, domaći tim je na kraju ipak uspio da dođe do druge pobjede u sezoni.

Dovadžija je kod domaćeg tima ubacio 19 poena, dok je Pelkić na drugoj strani ubacio 17.

Liga 10, 8. kolo:

Bošnjak - Leotar (19:20, 16:12, 19:13, 18:22)

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

BOŠNJAK: Sarajlić, Damjanović 12, Petković, Fazlić, Dovaždija 19, Maksumić, Lulić 7, Mujić 10, Kadić 9, Keso, Ferhatbegović, Buza 15.

LEOTAR: Kovačević, Milanović, Aleksić 11, Pelkić 17, Mijović, Đurasović 12, Lužaić 4, Radmilović, Radović 3, Fekete 5, Ninković 12, Milanović 3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi