Bošnjak i Turbina upisali nove pobjede

Odigrane utakmice trećeg kola košarkaške A1 lige

Bošnjak i Turbina upisali nove pobjede

Odigrane su utakmice trećeg kola košarkaške A1 lige, a nove trijumfe upisali su košarkaši Bošnjaka iz Hadžića i Turbine iz Jablanice. 

Bošnjak je na svom parketu bez većih problema slavio protiv Gradine iz Srebrenika rezultatom 95:86. Treću pobjedu ostvarila je i Turbina. Ekipa iz Jablanice slavila je protiv Vogošće u gostima rezultatom 86:70. 

Košarkaški klub Bihać poražen je na domaćem parketu od Proma iz Donjeg Vakufa za pola koša, a rezultat je glasio 70:69. Gradina iz Tešnja ugostila je Play Off i slavila na domaćem terenu rezultatom 76:70. Do pobjede na gostovanju došao je Brčko Distrikt protiv Orlovika rezultatom 84:74.

U narednom kolu sastaju se: 

Promo Donji Vakuf - Brčko Distrikt
Gradina Srebrenik - Orlovik
Play Off Igman - Bošnjak
Turbina - Gradina Tešanj
Bihać - Vogošća

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.