Božić: Agresivna odbrana i trčanje vode nas do trijumfa

Strateg OKK Borac ouči meča sa Rogaticom

Božić: Agresivna odbrana i trčanje vode nas do trijumfa

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca do kraja prvog dijela sezone imaju još dvije utakmice.

Za prvog protivnika, sutra će imati ekipu Rogatice, koju crveno-plavi dočekuju nakon dvije vezane pobjede te puni samopouzdanja ulaze u ovaj susret. 

"Očekuje nas teška utakmica, sa iskusnim protivnikom koji je kroz dosadašnji dio sezone ali i u proteklim sezonama pokazao svoj kvalitet. Sutra ćemo dati sve od sebe, kako bi plan koji smo spremali sproveli u djelo na terenu. Agresivna odbrana i dobro trčanje je ono što nas krasi i čega treba da se držimo cijelu sezonu, a kada to ispoštujemo onda rezultat neće izostati", rekao je za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

Utakmica između Borca i Rogatice igra se sutra od 20.30 sati u "Boriku". 

Drugi meč onaj zaostali, Borac igra protiv ekipe HEO u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi