Božić: Agresivnost u odbrani vodi nas do trijumfa

Strateg OKK Borac pred Bratunac

Božić: Agresivnost u odbrani vodi nas do trijumfa

D. Vejo

Banjalučka publika sutra će moći da uživa u utakmici osmog kola Prve muške lige Republike Srpske, a gdje će snage u "Boriku" odmjeriti domaći Borac i Bratunac.

Crveno-plavima ne cvjetaju ruže u prvenstvu, ali zato u Kupu PKO Banja Luka gaze sve pred sobom. Prvo je pao ljuti gradski rival Student, a zatim i WBS Teslić. Sada, žele pozitivnu energiju i samopouzdanje iz Kupa, da prenesu na prvenstvo.

"Siguran sam da će ekipa prepoznati situaciju i dati sve od sebe da zabilježimo pobjedu pred našom publikom. Duga je liga i neki porazi koje smo imali u egal završnicama će se sigurno vratiti u nastavku sezone. Moramo da pojačamo agresivnost u odbrani, a rezultat toga će se osjetiti", izjavio je za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

Utakmica između Borca i Bratunca igra se sutra od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi