Božić: Borac se nikom neće predati

Trener OKK Borac pred Kup RS

Božić: Borac se nikom neće predati

D. Vejo

Banjalučki OKK Borac večeras gostuje ekipi Mladosti u Mrkonjić Gradu u okviru četvrtfinala Kupa Republike Srpske.

Pred ovaj meč, svoja očekivanja kazao je strateg banjalučkog sastava.

"Borac nikad ne ide da se preda. Bilo to premijerligaška ekipa ili neka druga. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu. Kalkulisat ćemo, moramo pojedine igrače odmoriti zbog prvenstva", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Bojan Božić.

Dva ključna igrača crveno-plavih koji zbog povrede nisu na spisku stratega Banjalučana, u pogonu bi trebali biti tek naredne godine. Što su dobre vijesti za nastavak prvenstva.

"U februaru, ništa prije toga. Mikeš i Pucar krenuli se sa treninzima, u trening s loptom ulaze u januaru", dodaje šef struke.

Roster je uskoro ponovo u punom sastavu, a utakmica Mladosti i Borca zakazana je za večeras od 19 sati u Mrkonjić Gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi