Božić: Kvalitet Srđana Lončara je presudio u ovom meču

Trener Borca nakon poraza u derbiju

Božić: Kvalitet Srđana Lončara je presudio u ovom meču

D. Vejo

Bojan Božić i njegovi izabranici nisu uspjeli da se odupru dobro raspoloženoj ekipi Studenta koja je večeras u "Boriku" slavila u derbiju 12. kola Prve muške lige Republike Srpske.

Uzrok za ovaj poraz crveno-plavi vide u skok igri, ali i raspoloženom plejmejkeru protivnika Srđanu Lončaru koji u posljednjih nekoliko kola igra iznad svakih očekivanja.

"Čestitam Studentu na pobjedi. Nismo uspjeli da zatvorimo njihovu skok igru. Iskustvo Srđana Lončara presudilo je na ovoj utakmici. Moji igrači iz ovog meča mogu još mnogo da uče kako od Lončara tako i ostalih. Kako se igra kada je bonus, kako se razigravaju igrači. Mi se okrećemo narednim mečevima, nadamo se povoljnom zdravstvenom biltenu. Danas nam je nedostajao kapiten Raca, a to se vidjelo i na parketu", rekao je za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

Ovo je bio prvi poraz Borca u 2017. godini, a u narednom meču crveno-plavi gostuju ekipi Teslića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi