Božić: Ostavit ćemo srce na parketu protiv Prijedora

Trener OKK Borac pred novu sezonu

Božić: Ostavit ćemo srce na parketu protiv Prijedora

D. Vejo

Košarkaška Prva muška liga Republike Sprske od ovog vikenda pokreće svoje mašine. 

Prvo kolo, pa odmah derbi. U dvorani "Borik" u Banjaluci, sastat će domaćin OKK Borac i prošlosezonski šampion KK Prijedor. Iako su crveno-plavi slavili prije nekoliko dana u generalnoj provjeri, trener domaće ekipe poziva na oprez.

"U goste nam dolazi jedna ozbiljna ekipa. Prijedor je prošle sezone igrao sjajno što pokazuje i osvojena titula. Mi imamo igrački kadar starosne dobi u prosjeku od 18 godina, što govori da se radi o mladom timu. Međutim, i pored toga mi ćemo dati sve od sebe i ostavit ćemo srce na parketu kako bi stigli do pobjede", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Bojan Božić.

Utakmica između OKK Borac i KK Prijedor na rasporedu je u nedjelju od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije