Božić: Pokušat ćemo iznenaditi Rogaticu

Trener OKK Borac za SportSport.ba

Božić: Pokušat ćemo iznenaditi Rogaticu

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca sutra će u okviru 23. kola Prve muške lige Republike Srpske gostovati u Rogatici istoimenoj ekipi.

Banjalučanima su bodovi prijeko potrebni kako bi i naredne sezone izborili mjesto u društvu najboljih klubova Republike Srpske.

"Očekuje nas izuzetno teško gostovanje kod veoma iskusne ekipe Rogatice koja već nekoliko sezona igra jako dobro kod kuće te rijetko gube mečeve pred svojom publikom. Sigurno da su favoriti protiv nas, ali to ne znači da mi nećemo dati sve od sebe kako bi ih iznenadili. Poznajemo ih jako dobro i ako iskoristimo neke naše prednosti u odnosu na njih možemo se nadati pozitivnom rezultatu", ističe za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

Crveno-plavi i dalje muku muče sa povredama.

"Nažalost ni sutra nećemo biti kompletni. Još ne znamo u kakvom ćemo sastavu otputovati u Rogaticu. Dejan Barbarez zbog povrede koljena neće ići na gostovanje, a možda i još pojedini igrači", dodaje Božić.

Trenutno, Borac zauzima 10. poziciju u prvenstvu, dok je ekipa Rogatice petoplasirani tim.

Meč između Rogatice i Borca igra se sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti