Božić: Spremni ćemo dočekati nastavak lige

Trener OKK Borac o nastavku prvenstva

Božić: Spremni ćemo dočekati nastavak lige

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca ovog vikenda trebali su da nakon kratke pauze nastave prvenstvo, međutim, utakmica u Foči sa ekipom Sutjeske odgođena je.

Razlog za to jeste što su u dvorani u Foči, pukle cijevi za grijanje pa je s toga pauza crveno-bijelima produžena za još sedam dana.

Ali i pored toga, Banjalučani neće odmarati već će se kako kažu dobro spremiti kako bi što uigraniji ušli u nastavak sezone.

"Trenutno ide sve po planu. Malo nas remeti gripa koja je oborila pojedine igrače, ali bez obzira na tom, smatram da ćemo spremni dočekati nastavak lige. Što se Mikeša i Pucara tiče, još je rano da govorimo kada će biti u punom treningu. Najvažnije da se u potpunosti oporave i budu maksimalno spremni za nastavak sezone", kazao je za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi