Božić: Zaslužena pobjeda Prijedora

Trener Borca nakon poraza

Božić: Zaslužena pobjeda Prijedora

D. Vejo

Bojan Božić i njegova "djeca" uprkos porazu pružili su sjajnu partiju večeras u "Boriku" protiv aktuelnog šampiona KK Prijedor.

Iako je bilo uzbudljivo do samog kraja, crveno-plavi su posustali u posljednjoj dionici. Sve u svemu, u taboru Banjalučana zadovoljni su učinjenim večeras.

"Čestitam ekipi Prijedora na zasluženoj pobjedi. Oni imaju tim koji je prema mom mišljenju kvalitetniji nego prošle godine. Dešavaju nam se naivne greške, u prenosu lopte, otvaranju prvog pasa, ali kada malo bolje pogledamo, prosjek godina ove ekipe jeste 18,3. Radi se o jako mladom timu. Drago mi je što vidim ovoliko publike na tribinama. Ja želim da ih pozovem da dođu u još većem broju, kako bi rezultati stizali", zaključio je za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi