Božić: Zasluženo smo slavili

Trener OKK Borac nakon trijumfa

Božić: Zasluženo smo slavili

D. Vejo

Igrači Borca večeras su pružili sjajnu košarkašku predstavu u "Boriku", a gdje su pred svojom publikom nakon produžetka savladali ekipu Rudara.

Zadovoljan igrom svojih izabranika bio je i sam strateg domaće ekipe.

"Bila je ovo jedna jako dobra i kvalitetna utakmica, za ovaj rang takmičenja. Ekipa Rudara je jedan iskusan tim. Tokom dosadašnjeg dijela prvenstva, pokazali su da se mogu sa svima nositi, pogotovo na strani. U prvoj četvrtini bili smo dosta agresivni što je kulminiralo velikom prednošću. Drugi period smo odigrali baš suprotno, nismo bili agresivni i tu je došlo do pada, pa se Ugljevik vratio u igru. Zasluženo smo slavili", kazao je nakon meča trener OKK Borac, Bojan Božić.

U narednom kolu Borac gostuje Kozari u Aleksandarovcu, dok će Rudar na svom parketu dočekati ekipu Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi