Bremer i Triumph poraženi kod Khimkija

Košarkaško prvenstvo Rusije

Bremer i Triumph poraženi kod Khimkija

Odigrano je 14. kolo ruske košarkaške lige. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ernest Bremer sa svojim je Triumphom gostovao kod snažnog Khimikija, protiv kojeg se nije moglo do pobjede.

Khimki je slavio na svom parketu rezultatom 68:65, a Triumph je prikazao u veoma dobrom svjetlu. Međutim, protiv snažne i skupe ekipe kakva je Khimki ipak se nije moglo.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu Triumpha Ernest Bremer započeo je susret u startnoj petorci. U igri je proveo 29 minuta, te za to vrijeme ubilježio sasvim dobar skor od osam poena, šest asistencija, tri skoka i dvije ukradene lopte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.