Bremer i Tuljković slavili

Bh. reprezentativci uspješni

Bremer i Tuljković slavili

Playmaker bh. reprezetnacije i nekadašnja udarna igla KK Bosne, Ernest Bremer ovog vikenda proslavio je važnu pobjedu nad Uniks Kazanom (76:55).

Bremer jer odigrao gotovo čitavu utakmicu, tačnije punih 37 minuta i odlično razigravao svoj tim te susret okončao sa 7 asistencija i 10 poena.

Bremer je gađao 1/4 za dva poena, 2/4 za tri poena, te ubacio dva slobodna bacanja (100%).

Polpharma_navijaciVelika podrška navijača i na gostujućem terenu. Navijači su šesti, najbolji igrač Polpharme, stoji na ofocijelnom sajtu kluba.Tuljković nastavlja sa dobrim partijama

Polpharama je prva na tabeli poljske lige, a Mujo Tuljković jedan je od najzaslužnijih za ovaj uspjeh. I jučer je Polpharma slavila i to na gostujućem terenu protiv BPS Kwidzyna sa 88:96.

Iako ne prvi strijelac ekipe, Tuljković je susret završio sa zadovoljavajućih 11 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije