Brotnjo i Posušje igraju za ulazak elitu

1. liga KSHB

Brotnjo i Posušje igraju za ulazak elitu

Završen je regularni dio natjecanja u Ligi za seniore KS HB, a u završnicu su se plasirali Brotnjo i Posušje.

Čitlučani su svoju posljednju utakmicu odigrali još u petak i zabilježili 21.pobjedu -u Rami.Domaćin je pružio dostojan otpor zahvaljujući dobroj igri Grozdića (15) i Biloša (14), dok su Čitlučane do pobjede predvodili iskusni Lesko(23) i Buntić (17).

Posušje je ključnu pobjedu i ovjeru broja dva na tablici zabilježilo u Odžaku. Od samog početka Posušani su ozbiljno shvatili ovu utakmicu i na poluvremenu već imali 19 poena prednosti koju su do kraja utakmice i  povećali.Domaćin je pretrpio jedan od najtežih poraza u posljednjih nekoliko sezona i u njihovim redovima nije bilo igrača kojeg treba posebice istaći. Za goste odlični D. Rezo (20), M. Ramljak (20) i Begić (16 ).
Vitez je teže od očekivanog pobijedio mladiće iz Širokog II i nadao se pobjedi Odžaka nad Posušjem,jer bi samo u toj kombinaciji igrali završnicu prvenstva. Udarni dvojac Križanović (26) i Palavra (20) ponovo najbolji, dok su se gledateljstvu u Vitezu najviše svidjeli Galić (17) i Nikolić (15) u redovima Širokobriježana.
Livno je zabilježilo novi poraz na svom terenu od Zrinjskog II iako su prvo poluvrijeme odigrali odlično i vodili protiv favoriziranih Mostaraca sa + 5, a onda su odigrali najgoru četvrtinu u prvenstvu (7:32) i poraz je bio neminovan. Dizdar (24) ponovo je bio najbolji Livnjak, a interesantno da su sve koševe za Zrinjski II postila samo 4 igrača: Mašić (27), Varešlija (23), Tomić (20) i Petrić (7).

Kiseljak nije otputovao u Ljubuški, a Busovača i Tomislav igraju u subotu 8.5.

U srijedu 05.05. počinje završnica natjecanja utakmicom u Čitluku između Brotnja i Posušja .Utakmica se igra u Gradskoj dvorani u Čitluku sa početkom u 19,30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti