Brotnjo juriša ka elitnom rangu

Brotnjo juriša ka elitnom rangu

Ovog vikenda odigrano, 12. kolo Lige 10 KS Herceg-Bosne je najvjerojatnije donijelo odluku o novom prvoligašu.

U derbiju prvenstva Brotnjo je uspjelo nakon velike borbe savladati po drugi put u prvenstvu Čapljinu, stvoriti nedostižnu bodovnu prednost i gotovo sigurno se vratiti u elitni razred. U ostalim utakmicama, Busovača je u derbiju začelja ubjedljivo savladala Ramu, Široki II nastavlja sa igrama »toplo-hladno», nakon poraza u Rami, ovaj tjedan su uvjerljivi bili u Ljubuškom. Tomislav je najugodnije iznenađenje nastavka Lige i niže pobjedu za pobjedom, ovaj put protiv Zrinjskog II.

REZULTATI: BROTNJO-ČAPLJINA 99:92, TOMISLAV-ZRINJSKI II 74:64, BUSOVAČA-RAMA  77:61, LJUBUŠKI –ŠIROKI 77:61, Odžak i Livno igraju u srijedu.

POREDAK: Brotnjo 24 boda, Čapljina 22, Odžak 18, Široki17, Livno 17, Zrinjski 16, Tomislav 16, Busovača 15, Rama 15, Ljubuški 14.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.