Budimir i Jerlagić čestitali bh. košarkašima

Čestitke sa svih strana

Budimir i Jerlagić čestitali bh. košarkašima

E. Škorić

Predsjednik FBiH Živko Budimir uputio je čestitku  košarkaškoj reprezentacji BiH, koja je jučerašnjom pobijedom protiv selekcije Gruzije u Tbilisiju osigurala nastup na Evropskom prvenstvu 2013. godine u Sloveniji. 

"S ponosom i radošću čestitam košarkaškoj reprezentaciji BiH na izvrsnoj igri i velikoj pobjedi. Naši reprezentativci predvođeni izbornikom Aleksandrom Petrovićem, osim što su pokazali sportsko znanje i iznimnu hrabrost, pobjedom upriličili su trenutak radosti za sve nas koji poštujemo i volimo BiH. Uvjeren sam kako svi mi koji gajimo te osjećaje prema BiH želimo našoj reprezentaciji ostvarenje uspješnih nastupa i što bolje mjesto na europskom prvenstvu", navodi se u čestitki.  

 

Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovonu Amer Jerlagić uputio je čestitku košarkaškoj reprezentacji BiH, koja je jučerašnjom pobijedom protiv selekcije Gruzije u Tbilisiju osigurala nastup na Evropskom prvenstvu 2013. godine u Sloveniji.

 

"Oduševljen što pobjeda košarkaške reprezentacije BiH u susretu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nije rezultat sportske sreće, već odlične igre i rijetke požrtvovanosti, svim igračima ponaosob, reprezentaciji, treneru i Košarkaškom savezu BiH upućujem najsrdačnije čestitike", navodi se u saopćenju.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.